Pärnu aerutajad on Eesti parimad maratonis!

Läinud nädalavahetusel toimusid Pirita jõel Eesti MV maratonis. Läbida tuli kõigil sportlastel 18 km, asja tegi huvitvaks 200m pikkune jooksulõik koos varustusega pärast igat 3,6 km pikkust aerutamisringi.

Ülejooks

Sportlased varustusega ülejooksul. Järejst tulevad esimesena Taimo Priinits, Andreas Baum, Joosep Karlson, Deniss Tihhomirov.

Pärnu Aerutajatest olid võistlustules 4 sportlast, kes kõik saavutasid auhinnalised kohad!

Eesti meistriks naiste süstal krooniti veel viimast aastat juunioride klassi kuuluv Anette Baum, teise koha saavutas Eve Külasalu (Viljandi/TÜASK) ning pronksise autasu võttis alles 13-aastane pärnakas Marleen- Kirsika Barumann, kelle saavutused on liikunud ainul tõusvas joones tähtede poole!

Parimad naised Eestis!

Oma 30. (KOLMEKÜMNENDA!!!) Eesti meistritiitliga võitis maratoni veenvalt Joosep Karlson klubikaaslase Andreas Baumi ees. Läinud sügisest on noormehed kolinud Tartusse ja esindavad Tartu Ülikooli Akadeemilist Spordiklubi, kuid noormehed nendivad, et Pärnu oli ja jääb alatiseks!  Pronksise autasu võitis Taimo Priinits (Viljandi/TÜASK), autasu mängis noormehele kätte tugev taktikaline kavalus!

Joosep ja Andreas

Järgmine nädalavahetus juba Jelgavas Balti MV 8 km ja 16 km aerutamises! Edukat esinemist!