Kodune Aeruramm 2016

Laupäeval, 23. jaanuaril toimunud aerutajate ÜKE katsed osutusid igati õnnestunuteks, sest esindatud olid kõik aerutamisklubid üle Eesti 72 sportlasega, mis on antud võistluse üleüldine osavõtjate rekord! Rekordeid tuli teisigi, kellel isiklike rekordeid jooksurajal, maksimaalseid raskusi tõstes või rekordilisi korduseid 2 minuti kangikatsetel.

Medali omanikud Pärnu Aerutamisklubist:

Meeste absoluut – 1. koht Joosep Karlson

Naiste absoluut – 1. koht Anette Baum

Poisid B – 1. koht Jevgeni Mahnov 2. koht Cristopher Robin Antsu

Tüdrukud B – 2. koht Piia Liisa Künnapas

Tüdrukud C – 3. koht Marleen- Kirsika Braumann

Poisid D – 3. koht Alex Vaiganov

Kõige kiireim perekond jooksurajal oli perekond Baum – Andreas Baum oli kiireim meeste seas ajaga 11:36 ja Anette Baum oli kiireim naiste seas ajaga 14:15.

Jooksu võitja

Kõige tugevaim suruja oli TÜASK’i esindaja Kristjan Oras, kes surus rinnalt 165 kg ehk 73,1 kg üle kehakaalu, Pärnu parimana oligi paremuselt teine Joosep Karlson 135 kg’ga ehk 61,5 kg üle kehakaalu. Kõige tugevam vastu lauda tõmbaja oli samuti Kristjan Oras 135 kg’ga ehk 43,1 kg üle kehakaalu, parim pärnakas jällegi Karlson 110 kg’ga ehk 36,5 kg üle kehakaalu, mis tagas sellel alal 3. koha punktid.

Meeste võitja

Kõige vastupidavamaks kangi surujaks ja tõmbajaks osutus Pärnu aerutaja Karlson, surudes 30 kg raskust kangi 2 minuti jooksu üles 217 korda, võttes sklabi TÜASK’i esindajalt Tarmo Tootsilt kõigest 3 kordusega. Vastu lauda tõmbes oli võidu tulemus 40 kg raskuse kangiga 136 kordust.

Väsinud kohtunikud

Pärnu Aerutamisklubi tänab kõiki osavõtjaid, treenereid, kohtunike ja toetajaid: EAF, Euronics, Piltpeale.ee.